Laat u inspireren in onze showroom
van meer dan 1000 m²

In een van de grootste showrooms in de wijde regio laten we u alles zien op het gebied van keukens. Zoals verschillende woonstijlen en de laatste innovaties op het gebied van apparatuur. Kom vrijblijvend langs en maak kennis met onze producten, merken, kleuren en materialen!

01
02

Plan een vrijblijvende afspraak in om uw keuken te ontwerpen

Wij geven u graag persoonlijk advies. Onze adviseur neemt de tijd voor u om goed te luisteren naar uw wensen. Uw wensen en de eigenschappen van de keukenruimte vormen de basis voor het ontwerp. Met behulp van onze vakkennis creëren we voor u een 3D-ontwerp, hiermee krijgt u een perfect beeld van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken.  

Maak een afspraak

Planning
en voorbereiding

Is alles naar wens? Als alle puntjes op de i staan gaan wij voor u aan de slag. We komen de keukenruimte inmeten en maken de installatie tekeningen. Vervolgens stemmen we met u of de aannemer af welke voorbereidingen er moeten worden getroffen. Indien gewenst schakelen wij hiervoor een van onze vertrouwde partners in waarmee we u volledig ontzorgen. 

03
04

Levering
en realisatie

Als alle voorbereidingen gereed zijn komen wij uw nieuwe keuken leveren. Onze  vakkundige monteurs monteren uw keuken vlot en met grote zorgvuldigheid zodat deze er perfect uit komt te zien.

Genieten

Als alle afspraken zijn nagekomen kan de koelkast worden gevuld en u kunt genieten van uw nieuwe keuken!

05

Onderhoud & Service

Kijk naar onze onderhoudstips om uw keuken en apparaten in jarenlang in topconditie te houden. We gaan er niet van uit, maar er kan natuurlijk altijd iets stuk gaan. Is dit het geval dan staan wij natuurlijk nog steeds voor u klaar. Kijk op onze servicepagina hoe het zo snel mogelijk kan worden opgelost.

Service aanmelden