Ons uitgebreide aanbod keukenstijlen

Modern

Landelijk

Basic

Design

Industrieel

En nog veel meer…

Een keuken mag gezien worden

De afgelopen jaren kreeg de keuken een steeds grotere rol in de woning. Men kookt, eet en drinkt er niet alleen, we leven, werken en spelen er tegenwoordig ook. Daarom is het belangrijk dat de keuken aansluit op uw wensen. Precies in de stijl waarin u zich thuis voelt. Of dit nu landelijk, modern, industrieel, klassiek of een combinatie van meerdere woonstijlen is. Vraagt uw ruimte om een hoekindeling, kookeiland met kastenwand of iets heel anders? Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw ideale keuken.

Alleen de beste apparaten

Wij gaan voor kwaliteit en werken daarom met de beste merken inbouwapparatuur. Merken die wij thuis ook zelf gebruiken. Daarnaast spelen we continu in op de nieuwste trends en ontwikkelingen, want dat maakt koken nog veel leuker, makkelijker en smakelijker! Een kookplaat met kookveldafzuiging of een kraan waar koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water uitkomt? Wij vertellen u er graag over!

Hoogwaardige werkbladen

Het werkblad is een prominent element van de keuken. Het vraagt om de juiste combinatie van functionaliteit en uitstraling. Om te voldoen aan uw gebruikseisen bieden we diverse materialen aan met ieder specifieke eigenschappen. Van kunststof tot een luxe marmerstructuur van natuursteen of composiet. Maar ook warmgewalst roestvrijstaal en keramische werkbladen bewondert u in onze showroom!