Eigen montagedienst
vertrouwd, vakkundug en vriendelijk

Uw keuken bij Keukencentrum De Haar is 100% maatwerk. Dus laten we de daadwerkelijke montage niet aan vreemden over. Wat wij zorgvuldig met u hebben besproken en samengesteld vertrouwen we voor de montage alleen aan onze eigen ervaren monteurs toe.

De voordelen van deze aanpak? Wij bespreken de montage van uw keuken met onze monteurs tot in detail door. Elk facet nemen we onder de loep, van eerste leidingplan tot de allerlaatste handgreep. Daardoor gaan onze eigen monteurs bij u thuis direct aan de slag met de juiste materialen en instructies. Dit betekent dat de montage bij u thuis snel en secuur verloopt. Zij doen hun werk professioneel, gaan zo stil mogelijk te werk en ruimen alles op. En gelooft u ons: onze monteurs verlaten uw huis niet voordat alles tot in perfectie is gemonteerd en afgewerkt.

Uw totale keuken als u dat wenst

Keukencentrum De Haar houdt niet van half werk omdat ú daar ook niet van houdt. Dit betekent dat wij naast de montage van de keuken ook voor u alle zaken rondom uw nieuwe keuken kunnen regelen. Van vloertegels tot wandtegels, van loodgieterswerk tot en met elektra.

Een nieuwe keuken in een onafgebouwde omgeving is niet wat u wenst. Daarom kunt u onder onze regie uw totale keuken laten realiseren. Van sloop van uw oude keuken en het aanleggen of verleggen van leidingen plus al het vloer-, tegel- en elektrawerk. Met ‘onder onze regie’ bedoelen wij dat wij dit aannemerswerk niet zelf doen, maar daarvoor onze zeer vertrouwde partners inschakelen. Wij sturen deze specialisten voor u aan, zorgen dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten, vervat in een heldere kostenopgave. Uw winst is dat uw nieuwe keuken van Keukencentrum De Haar door al dit voorwerk naadloos in de nieuwe omgeving past, tot in de perfectie. Vraagt u gerust om meer informatie.

Maak een afspraak voor jouw keukenervaring

Wij helpen je graag!